Gesbey
EN

Beyçelik Holding ve İspanyol Gestamp Wind Steel  ortaklığı ile 2011 yılında rüzgar türbini seri üretimine başlayan Gesbey kuruluşunun 10. yılını çalışanları ile bir araya gelerek kutladı.

Etkinlikte açılış konuşmasını yapan Gesbey Genel Müdürü Hakan Gönenç “Gesbey; Beyçelik Holding ve GRI ortaklığı ile 2011 yılında seri üretime başladı. O günden bugüne hiç durmadan, yılmadan çalıştık, geliştik, geliştirdik ve 10 yıl içerisinde çok hızlı bir şekilde önemli bir mesafe kat ettik. Bugün Gesbey, GRI’in diğer grup fabrikaları içinde güvenlik, kalite, teknolojik gelişim ve verimlilik gibi birçok konuda örnek gösterilen model fabrikası haline geldi. Bu 10 yıl boyunca büyümemize ve ilerlememize destek olan en başta siz değerli çalışanlarımıza, müşterilerimize, çözüm ortaklarımıza ve bize desteğini esirgemeyen yerel yönetimimize çok teşekkür ediyorum” dedi.

Beyçelik Holding CEO’su Baran Çelik ise konuşmasında “Bugün itibari ile Türkiye’de son 10 yılda en ileri ve yüksek üretim yeteneğine sahip üretim tesisi olduğumuzu gururla ifade edebilirim. Türkiye’deki toplam üretim kapasitesinin yüzde 40’ını tek başına Gesbey üretiyor. Son 10 yılda bu rakamın yüzde 30’un altına hiç düşmediğini de ayrıca vurgulamak isterim. Sürecin başından beri sağladıkları değerli katkılar için öncelikle ortağımız Gestamp’a ve Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Jon Riberas’a, Gesbey Yönetimine ve elbette bugünlere özverili çalışmaları ve gayretleri ile gelmemizi sağlayan siz kıymetli çalışanlarımıza teşekkür ederim” dedi. 

GRI’ı temsilen etkinlikte bulunan COO’su Andre Aparicio da etkinlikte söz alarak şunları söyledi:  “Bu akşam GRI’ın bir temsilcisi olarak güçlü iş ve duygusal bağlarımızın olduğu bu yerde olmanın her zaman mutluluk ve gurur verici olduğunu söylemek isterim. Bugün GRI Türkiye dünyadaki diğer GRI Fabrikalarına performansı ve kalitesi anlamında referans oldu. Bugün gururla Türk bayrağının bu coğrafyalarda dalgalandığını ve çok yetenekli Türk expatların bilgi birikimlerini denizaşırı paylaştığını belirtebilirim”.

Konuşmalardan sonra Gesbey’de kuruluşundan bu yana görev almış çalışanlara 10. yıl plaketi Genel Müdür Hakan Gönenç tarafından takdim edildi. Etkinlik Grup Lima’nın sahne alması ile devam etti. 

Gesbey 10. Yılını Kutladı