Gesbey
EN

Beyçelik Holding ve Gestamp Renewables Industries ortaklığı ile rüzgar türbini kule üretimi alanında Bandırma’da faaliyet gösteren Gesbey’in mühendislerinin biraraya gelerek oluşturduğu makinalar Gestamp Renewables Industries’in yurtdışındaki diğer fabrikalarında da kullanılmaya başlandı.

Beyçelik Holding ve Gestamp Renewables Industries ortaklığı ile rüzgar türbini kule üretimi alanında Bandırma’da faaliyet gösteren Gesbey, bugüne kadar çalışanları tarafından sunulan birçok yararlı ve yenilikçi projeyi devreye aldı. Gesbey’in fabrikasında yapmış olduğu iyileştirmeler ile sadece kendi fabrikasında değil diğer grup fabrikalarına da örnek ve destek oldu.

Gesbey’in mühendislik becerileri ve işgücü ile imal edip devreye alınan Otomatik Dış Kumlama Robotu, Kartezyen Kapı Kaynak ve Kesim Makinası ve Otomatik Manşon Kaynak Makinası Gestamp Renewables Industries’in bünyesindeki diğer fabrikaların da dikkatini çekti. Makinalar Gestamp Renewables Industries’in İspanya, Amerika ve Güney Afrika’daki diğer fabrikalarında da kullanılmaya başlandı.

Makinalar manuel olarak yapılan işlemlerin mekanize hale gelmesini, süreçlerin verimliliğinin artmasını ayrıca çalışma ortamının daha temiz ve sağlıklı olmasını sağlıyor.

Gesbey İmalatı Makinalar Yurtdışında Kullanılıyor