Gesbey
EN

Beyçelik Holding şirketlerinden Gesbey IPRL (Índice de Prevenión de Riesgos Laborales) Denetiminden başarıyla geçerek Gestamp Wind Steel bünyesindeki kule üretim fabrikaları arasında birinciliğe ulaştı.

Beyçelik Holding ve Gestamp Wind Steel ortaklığı ile rüzgar türbini kule üretimi alanında faaliyet gösteren Gesbey, iş sağlığı ve güvenliği endeksi olan IPRL’den tam not alarak Gestamp Wind Steel bünyesindeki 8 kule üretim fabrikası arasında birinciliğe ulaşmayı başaran iki fabrikadan birisi oldu. Toplam 90 tane denetim maddesinden oluşan endeks üç ana bölüme ayrılıyor. İlk bölüm işkazası sayısı ve işkazasından kaynaklı çalışılmayan günler ve sıklık oranlarını, ikinci bölüm çalışma koşullarını, üçüncü bölüm ise iş sağlığı ve güvenliği yönetim sistemini inceliyor.

2017 yılının ilk çeyreğinde sarı (orta uygun) bölgesinde yer alan Gesbey çok kısa bir sürede 2017 yılının üçüncü çeyreğinde en iyi seviye olan yeşil (kusursuz) bölgeye ulaştı. Gesbey değerlendirme sonrasında Gestamp Wind Steel’den özel bir sertifika ile onurlandırıldı.

Gesbey iş Sağlığı ve Güvenliğinde Birinciliğe Ulaştı