Gesbey
EN

Gesbey İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG) konusunda bilinç oluşturmak ve bu konudaki duyarlılıkları artırmak amacıyla İSG Haftasını anlamlı etkinliklerle kutladı.

Çalışanları için kritik öneme sahip olduğu bilinciyle Gesbey’in her yıl düzenli olarak gerçekleştirdii İş Sağlığı ve Güvenliği Günü kutlamalarına bu sene Gesbey çalışanlarının çocukları da davet edildi.

Kutlamaya katılan çocuklar fabrikada çalışan ebeveynlerine günün anlam ve önemine uygun yazı ve şiirler okudu. Etkinliğin çocukların katılımı ile gerçekleşmesi çalışanların İSG Kurallarına sadece işyeri kurallarına uymak ya da kendileri için değil aileleri için de uymaları gerektiği bilincinin yerleşmesine katkı sağladı.

Toplu çekilen aile fotoğrafı sonrası konuşma yapan İnsan Kaynakları Müdürü Hasan Palamut “İş sağlığı ve güvenliği Gesbey’de iş kültürümüzün en önemli parçası. Sürdürülebilir bir gelecek için iş güvenliğini doğru anlamak ve uygulamak çok önemli. Çalışanlarımızın huzurlu ve güvenli bir iş iş ortamında çalışması için çalışıyoruz, bilincin ve farkındalık yaratılması için bu tür etkinlik ve eğitimlere devam edeceğiz.” dedi.

Gesbey’de İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası Etkinliği